088 – 374 79 99

Arbeidsrecht advocaat inschakelen.

Heeft u te maken met ontslag op staande voet of denkt u dat u op staande voet ontslagen gaat worden? Neem dan direct contact op met ons. Wij zijn advocaten gespecialiseerd in ontslag op staande voet.

Bel direct voor een gratis intake 088 – 374 79 99

In de meeste gevallen voldoet het ontslag op staande voet niet aan de eisen die de wet stelt. Dit betekend dat het ongedaan gemaakt kan worden en/of u recht heeft op een schadevergoeding en een WW-uitkering.

Waarom een advocaat inschakelen?

Het inschakelen van een advocaat vergroot uw kans dat het ontslag op staande voet wordt vernietigd. Een advocaat is gespecialiseerd om in onderhandeling te treden met de werkgever of om het ontslag op staande voet aan te vechten bij de rechter. Ontslag op staande voet is een ingewikkelde juridische procedure waarbij veel kennis van het arbeidsrecht is vereist. Vecht een ontslag op staande voet dan ook nooit zelf aan, maar schakel een advocaat in die u kan bijstaan tijdens deze periode.

N

Advocaten gespecialiseerd in ontslag

Wij zijn 100% gespecialiseerd in ontslag op staande voet. In de meeste gevallen zorgen wij voor een schadevergoeding en dat u weer recht op een WW uitkering heeft.
N

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 20:00. U kunt ook het formulier invullen en dan bellen wij u de eerst volgende dag terug voor een gratis intake gesprek.
N

Altijd een gratis intake gesprek

Leg uw situatie voor in een gratis intake gesprek. Dit kan altijd telefonisch, zo weet u snel waar u aan toe bent.
N

Hoogste slagingskans

Door onze vele ervaring heeft u bij ons de hoogste slagingskans om uw ontslag op staande voet ongedaan te laten maken.
N

Wij werken door heel Nederland

Wij werken in door heel Nederland, maakt u zich dus geen zorgen over de afstand. De eerste intake is altijd gratis en telefonisch.
Gratis intake aanvragen
Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Wij beoordelen direct of uw zaak kans van slagen heeft. U kunt ons ook direct bellen op 088 – 374 79 99.


    Ik ga akkoord met het privacy statement .

    Heeft u nog vragen of wilt u een gratis intake gesprek?
    Neem dan vandaag nog contact met ons op.