088 – 374 79 99

Ontslag op staande voet

Heeft u te maken met ontslag op staande voet of denkt u dat u op staande voet ontslagen gaat worden? Neem dan direct contact op met ons. Wij zijn advocaten gespecialiseerd in ontslag op staande voet.

Bel direct voor een gratis intake 088 – 374 79 99

In de meeste gevallen voldoet het ontslag op staande voet niet aan de eisen die de wet stelt. Dit betekend dat het ongedaan gemaakt kan worden en/of u recht heeft op een schadevergoeding en een WW-uitkering.

Wat te doen bij ontslag op staande voet?

Bij een ontslag op staande voet is de kans groot dat u geen recht heeft op een WW-uitkering gezien heet feit u dan verwijtbaar werkloos bent. U bent verwijtbaar werkloos als u hieraan zelf schuld heeft. Indien u op staande voet wordt ontslagen is het van enorm groot belang hiervoor een specialist in te schakelen die u tijdens deze periode bijstaat. Het is namelijk wellicht mogelijk om het ontslag op staande voet te laten vernietigen. Dit houdt in dat het ontslag ongedaan wordt gemaakt en u daarom wel recht heeft op doorbetaling van uw loon of een WW-uitkering.

N

Advocaten gespecialiseerd in ontslag

Wij zijn 100% gespecialiseerd in ontslag op staande voet. In de meeste gevallen zorgen wij voor een schadevergoeding en dat u weer recht op een WW uitkering heeft.
N

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 20:00. U kunt ook het formulier invullen en dan bellen wij u de eerst volgende dag terug voor een gratis intake gesprek.
N

Altijd een gratis intake gesprek

Leg uw situatie voor in een gratis intake gesprek. Dit kan altijd telefonisch, zo weet u snel waar u aan toe bent.
N

Hoogste slagingskans

Door onze vele ervaring heeft u bij ons de hoogste slagingskans om uw ontslag op staande voet ongedaan te laten maken.
N

Wij werken door heel Nederland

Wij werken in door heel Nederland, maakt u zich dus geen zorgen over de afstand. De eerste intake is altijd gratis en telefonisch.
Gratis intake aanvragen
Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Wij beoordelen direct of uw zaak kans van slagen heeft. U kunt ons ook direct bellen op 088 – 374 79 99.


    Ik ga akkoord met het privacy statement .

    Heeft u nog vragen of wilt u een gratis intake gesprek?
    Neem dan vandaag nog contact met ons op.